Μενού
pyrovolismoi-glyfada
Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τέσσερις νεκροί ήταν η τραγική κατάληψη του θρίλερ με πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ επικαλούμενη μαρτυρίες εργαζομένων, ο δράστης μπήκε στον χώρο και φέρεται να είπε: «Ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε».

Οι εργαζόμενοι που απομακρύνθηκαν από το κτίριο της ναυτιλιακής δίνουν κατάθεση στην ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και φερόμενος αυτόχειρας για πολλά χρόνια ήταν επιστάτης τόσο στην εταιρεία όσο και σε σπίτια των ιδιοκτητών και για κάποιο λόγο τον απέλυσαν.

Τι γνωρίζουμε για τον δράστη των πυροβολισμών στη Γλυφάδα

Μέχρι αυτή την ώρα, λίγες είναι οι πληροφορίες για τον δράστη του μακελειού στη Γλυφάδα. Εργαζόμενοι που κατάφεραν να βγουν σώοι από την εταιρεία κατέθεσαν στις Αρχές πως πρόκειται για πρώην εργαζόμενο, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα.

Γίνεται λόγος για έναν άνδρα περίπου 70 ετών, ο οποίος έχει καταγωγή από την Αίγυπτο. Δεν υπάρχουν στοιχεία για το τι θέση είχε στη ναυτιλιακή.

Κατά την ΕΡΤ, μπήκε στο κτίριο από το πάρκινγκ, εισέβαλε στο ισόγειο και εκεί ήταν που άρχισε να πυροβολεί προς πάσα κατεύθυνση. 

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Ο δράστης φαίνεται πως εξαπέλυσε την επίθεσή του, αρχικά, από το ισόγειο του κτιρίου και στη συνέχεια ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου και συνέχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Φαίνεται ότι απέκτησε πρόσβαση από το πάρκινγκ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA