Από 4.640,60 € έκαστος θα πληρώσουν οι δύο ανήλικοι που προκάλεσαν φωτιά το βράδυ της Δευτέρας στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής, οι ανήλικοι συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), για πυρκαγιά από πρόθεση, σε δασική έκταση, στην περιοχή Τερψιθέα, του δήμου Γλυφάδας.
Οι προαναφερθέντες καθώς και οι κηδεμόνες τους, θα οδηγηθούν σήμερα, 13 Αυγούστου 2024, στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
«Τη βάλαμε για παιχνίδι»
Οι δύο ανήλικοι είναι μαθητές γυμνασίου. Όταν οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας έδωσαν κατάθεση.
Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δήλωσαν ότι έβαλαν τη φωτιά για «παιχνίδι». Στη συνέχεια ανέλαβε η ανακριτική υπηρεσία της Πυροσβεστικής.
- Χανιά: Ελεύθερος και ο ιατροδικαστής - Έκανε το σήμα της νίκης έξω από το δικαστήριο
- Εντός της εβδομάδας οι υπογραφές ΑΝΤ1 – Σκορδά: Το σενάριο και η «έκπληξη» της βραδινής ζώνης
- Οι πυρκαγιές στην Ευρώπη «μπορεί να καίνε για μήνες» – Ο κίνδυνος από τα πυρομαχικά του Ισπανικού Εμφυλίου
- Ο Ροβεσπιέρος, η Γαλλική Επανάσταση, η «Μεγάλη Τρομοκρατία» και το τέλος στην γκιλοτίνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.