Μενού
speira anavolika
Εξάρθρωση σπείρας παρασκευής αναβολικών | astynomia.gr
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγείται ο 57χρονος επιχειρηματίας από τη Γλυφάδα που εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης αναβολικών ουσιών και άλλων φαρμακευτικών σκευασμάτων ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, 70 ετών, στην υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας φέρεται να υποστήριξε πως δεν χρησιμοποιούσε το σπίτι του και το υπόγειο πάρκινγκ στο Άλιμο για την παραγωγή και την αποθήκευση των αναβολικών, όπως του αποδίδεται σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Κατά τις ίδιες πηγές, ισχυρίστηκε πως ως χημικός-μηχανικός απλά έκανε πειράματα, χρησιμοποιώντας ο ίδιος τα χάπια. Ο 70χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του υποστηρίζοντας ότι έκανε δουλειές του ποδαριού για τον επιχειρηματία.

Τι αναφέρει η υπεράσπιση

Από την πλευρά της υπεράσπισης ωστόσο αμφισβητήθηκε και η ποσότητα των κατασχεθέντων χαπιών που αναφέρει η Αστυνομία, υποστηρίζοντας πως είναι πολύ μικρότερη.

Χαρακτηριστικά, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Γώγος, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορουμένων στην υπόθεση, είχε δηλώσει ότι «βρισκόμαστε σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο και στο σχηματισμό ακόμα της ποινικής δικογραφίας».

«Οι εντολείς μου εμφανίστηκαν ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα (27/05).  Προς αποκατάσταση διαφόρων ανακριβειών που έχουν αποτυπωθεί ήδη αξίζει να αναφέρω ότι για τον έναν εξ' αυτών, πρόκειται για έναν επιφανή επιχειρηματία, οικογενειάρχη ο οποίος ποτέ δεν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές», πρόσθεσε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA