Από το πρωί της Πέμπτης (22/01) συνεργεία στη Γλυφάδα καθαρίζουν τα φερτά υλικά (πέτρες και χώμα) που κατέβηκαν χτες από τον Υμηττό κατά τη διάρκεια της σφοδρής βροχόπτωσης που σημειώθηκε στην Αττική.
Εν τω μεταξύ, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να κηρυχθεί άμεσα ο Δήμος από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μετά τις ζημιές που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 21ης Ιανουαρίου.
Σχετικό αίτημα υποβάλλεται στο Υπουργείο Εσωτερικών με την καταγραφή των ζημιών της δημοτικής περιουσίας, δρόμων κ.λπ. από τον Δήμο Γλυφάδας για την αποκατάσταση των ζημιών.
Γλυφάδα: Σε συνεννόηση οι αρμόδιοι για την κατάσταση
Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης διαβεβαίωσε τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, για την άμεση προώθηση και ικανοποίηση του αιτήματος και την έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Γλυφάδας.
Οι υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας ήδη βρίσκονται σε επικοινωνία και με τον αρμόδιο γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Σάββα Χιονίδη για τον καλύτερο και ταχύτερο συντονισμό της όλης διαδικασίας.
- Στο εδώλιο 3 αστυνομικοί για ομαδικό βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας: «Έβγαλε τη ζώνη και το όπλο, δεν αντέδρασα»
- Χαραλαμπούδη: «Μου ζητάνε φωτογραφίες με τα πόδια μου»
- Ξέφυγε κρατούμενος από την Ευελπίδων: Βίντεο με τους αστυνομικούς να τρέχουν
- Τέλος το Messenger από Windows και Mac - Πώς να σώσετε τις συνομιλίες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.