Μενού
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Αστυνομικοί σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας | EUROKINISIS / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Για ενδοοικογενειακή βία κατηγορείται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας αρκετά γνωστός δικηγόρος στην Αθήνα, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του.

Ειδικότερα, ο γνωστός δικηγόρος διώκεται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Μετά την ποινική δίωξη, που του ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Η δικογραφία σε βάρος του σχηματίστηκε από το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοιας, ενώ η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το ζευγάρι πήγε στο νοσοκομείο, για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στη γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε γνωστό κέντρο υγείας της Αθήνας, το ζευγάρι ισχυρίστηκε πως τα τραύματα της γυναίκας προήλθαν από πτώση από σκάλες, γεγονός που δεν έπεισαν τον γιατρό ο οποίος την εξέτασε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο γιατρός, που την εξέτασε, δεν δέχθηκε την εκδοχή του ζευγαριού, και κατά τη διάρκεια της εξέτασης, διαπίστωσε πως τα τραύματα είχαν προέλθει από ανθρώπινο χέρι.

Η σύζυγός του δεν έχει υποβάλλει, μέχρι στιγμής, μήνυση σε βάρος του, ενώ αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/6).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA