Μενού
Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
  • Α-
  • Α+

Από το 2017 εκτιμάται πως μαίνεται ο «εμφύλιος πόλεμος» εντός της Greek Mafia, μετά και την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που θεωρείται υπεύθυνη για τις εκτελέσεις του Γιάννη Σκαφτούρου και του Βασίλη Ρουμπέτη.

Η αρχή στις εκτελέσεις μέσα στους κύκλους της Greek Mafia, όπως αναφέρει το Open, ξεκίνησε το 2017 με τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα. Στις 3 Μαΐου έπεσε νεκρός τη στιγμή που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο.

Το 2018, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, θεωρείται η «χρονιά του ξεκαθαρίσματος» στη Greek Mafia αφού πέφτει νεκρός ο Βασίλης Στεφανάκος, ο Γιώργος Λίτσας τον Απρίλιο του 2018 και συνεχίζεται με την εκτέλεση του πρώην ΕΚΑΜίτη Χρήστου Παπαχρήστου στις 30 Απριλίου.

Ο Μανώλης Καραγιάννης ήταν το τελευταίο άτομο που σκοτώθηκε μέσα στο 2018, στον ακήρυχτο πόλεμο της Greek Mafia για την αλλαγή ηγεσίας και την αλλαγή συμφερόντων.

Greek Mafia: Τι έγινε από το 2019 μέχρι σήμερα

Το 2019 και πιο συγκεκριμένα τον Οκτώβριο δολοφονείται ο Δημήτρης Μάλαμας, ενώ το 2020 και εποχές COVID, καθώς το συμβάν έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, εκτετελείται ο Δημήτρης Καπετανάκης.

Το 2021 πέφτει νεκρός ο Μιχάλης Καπίρης, το 2022 ο Γιάννης Σκαφτούρος, το 2023 ο Βασίλης Ρουμπέτης, με το 2024 να «μπαίνει» με μία ακόμη δολοφονία στη Greek Mafia με την εκτέλεση του 44χρονου στον Νέο Κόσμο.

Greek Mafia: «Τα κεντρικά της είναι στον Κορυδαλλό»

Τεράστια φαίνεται πως ήταν η δράση της εγκληματικής οργάνωσης, μέλη της οποίας συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη (17/01) για τις εκετελέσεις του Γιάννη Σκαφτούρου και του Βασίλη Ρουμπέτη, μεγάλα στελέχη της Greek Mafia.

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε σήμερα (20/01) στο Mega και αναφερόμενος στην υπόθεση του «εμφυλίου» εντός της Greek Mafia, αποκάλυψε πως τα «κεντρικά» της είναι στον Κορυδαλλό και πιο συγκεκριμένα στις φυλακές του.

«Τα περισσότερα χρήματα στη Greek Mafia έρχονται από τα καπνικά προϊόντα και λαθρεμπόριο καυσίμων. Η ΓΑΔΑ των μαφιόζων και τα κεντρικά τους είναι ο Κορυδαλλός. Όλοι τα ξέρουμε αυτά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA