Απολογούνται οι τέσσερις αστυνομικοί για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, μετά την ποινική δίωξη που έχει ασκήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ, τη νύχτα που δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα είχαν βάρδια η επόπτρια, την αξιωματικό υπηρεσίας, τον σκοπό του ΑΤ Αγίων Αναργύρων και για τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης που είπε ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί».
Ενώπιον του ανακριτή απολογείται η αξιωματικός υπηρεσίας, με την ίδια να έχει ήδη καταθέσει στο πρωτόδικο δικαστήριο ως μάρτυρας, με κατηγορούμενο τον γυναικοκτόνο της Κυριακής.
Όπως είχε πει η αξιωματικός υπηρεσίας, η Κυριακή Γρίβα είχε πάει στο τμήμα και η αστυνομικός τη ρώτησε αν ήθελε να καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της και το θύμα απάντησε αρνητικά, ενώ ζήτησε περιπολικό για να πάει στο σπίτι.
Επιπλέον, όπως κατέθεσε η αστυνομικός, είχε πει στην Κυριακή να παραμείνει στο τμήμα, ωστόσο η ίδια δεν δέχτηκε και έφυγε, καλώντας μόνη της περιπολικό.
Οι επόμενοι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά: Ποιο είναι το φαγητό που γίνεται είδος πολυτελείας
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Τι είναι η ανηδονία από την οποία δήλωσε ότι πάσχει ο Γιώργος Χρυσοστόμου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.