Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και πένθους τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα (15/7) η Εξόδιος Ακολουθία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Αμφιλοχία, με συγγενείς, φίλους και γνωστούς να αποχαιρετούν τη 36χρονη που δολοφονήθηκε από το εν διαστάσει σύζυγό της.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκκλησία για να αποχαιρετήσει τη 36χρονη, το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα, η οποία δολοφονήθηκε από τον 43χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Αμφιλοχία: Ο γυναικοκτόνος έδωσε χαριστική βολή στη 36χρονη
Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία που έγινε Αμφιλοχία τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/7). Ο 43χρονος δράστης σκότωσε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Καθώς περνούν οι ώρες, στο φως έρχονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία και συγκλονίζουν. Η γυναίκα αγωνιζόταν μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί τηλεφωνώντας στην ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με το MEGA, η γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και ζήτησε βοήθεια, λέγοντας το ονοματεπώνυμό της και πως «έχει όπλο, θα με σκοτώσει».
Μάλιστα, η μητέρα της 36χρονης αποκάλυψε πως ο 43χρονος της είχε πει «θα σκοτώσω την κόρη σου, θα σκοτωθώ και εγώ. Τα παιδιά μου να φυλάς. Του έλεγα "μην λες βλακείες"».
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.