Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε αυτή τη φορά στις Σέρρες, καθώς το πρωί της Πέμπτης, ένας 59χρονος άντρας φέρεται να σκότωσε την 52χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στο Σιτοχώρι.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος φέρεται να επήλθε από στραγγαλισμό. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Ο δράστης μέχρι και αυτή την ώρα αναζητείται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το epiloges.tv, ο γυναικοκτόνος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο και να έχει καταφύγει στο βουνό με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του.
- Fuel Pass 2026: Έκτακτη σύσκεψη για την αποκατάσταση της πλατφόρμας - 30 είσοδοι το δευτερόλεπτο
- Λακωνία: «Εγώ την έδεσα, χτυπούσε την γυναίκα μου» λέει ο πατέρας της 30χρονης που πέθανε
- Παλλήνη: Βρέθηκε σορός άνδρα σε δρόμο - Είχε τάιραπ γύρω από τον λαιμό
- Άννα Βίσση - Χριστίνα Πολίτη: Δύο ξένοι μετά από 30 χρόνια φιλίας; - Η «πόρτα» στο καμαρίνι και το unfollow
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.