Μενού
rodos-elafi
  • Α-
  • Α+

Μια ευχάριστη ηλιαχτίδα πάνω από την κάπνα ξεπρόβαλε χτες στη Ρόδο. Με βάση τα στοιχεία της Fraport το νησί των Ιπποτών κράτησε ισχυρές τις επιδόσεις του στον τουρισμό και τον Ιούλιο, στέλνοντας μήνυμα για έναν ακόμα πιο ευοίωνο Αύγουστο και γιατί όχι Σεπτέμβριο καθώς η επέκταση της τουριστικής σεζόν είναι γεγονός. 

Οι ειδικοί της βαριάς βιομηχανίας της χώρας ερμηνεύουν αυτό το θετικό γεγονός, στα «γερά θεμέλια» που μπήκαν το προηγούμενο διάστημα.

Οι στρατηγικές συμμαχίες με μεγάλους tour operators, η δημιουργία ενός βιώσιμου τουριστικού προορισμού μέσα από τις Πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου (TUI co-lab), οι στοχευμένες καμπάνιες προβολής και η παρουσία στις διεθνείς εκθέσεις, έβαλαν τη σφραγίδα της ανθεκτικότητας στη Ρόδο. 

Παράλληλα, αρκετοί εκτιμούν ότι η διαχείριση την ώρα των μεγάλων πυρκαγιών μέσα από την αποτελεσματική επιχείρηση ασφαλούς μετακίνησης 19.000 πολιτών βάζει τη δική της συνεισφορά «σε έναν κόσμο που πρέπει να μάθει να ζει στα ακραία κλιματολογική φαινόμενα», όπως λένε, επισημαίνοντας την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Χαβάη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA