Μενού
Αστυνομία στο Χαϊδάρι
Αστυνομική επιχείρηση στο Χαϊδάρι | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Τις στιγμές αγωνίας, που βίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής (3/3) στο Χαϊδάρι, όταν ένας 22χρονος προσπάθησε να την αρπάξει, περιέγραψε η ανήλικη, συγκλονίζοντας για τη βιαιότητα του περιστατικού.

«Μού τράβηξε πρώτα το κεφάλι, και μετά τα σκουλαρήκια έπεσαν. Δεν ξέρω πώς, δεν καταλάβαινα τι γινόταν εκείνη την ώρα» είπε, μεταξύ άλλων, η ανήλικη στο Χαϊδάρι, την ώρα που ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

«Τον κλώτσησα δύο φορές και με άφησε να φύγω. Μου είπε να σταματήσω να φωνάζω, γιατί θα με μαχαιρώσει» συνέχισε η ανήλικη, συμπληρώνοντας πως μόλις άκουσε τη φωνή της η μητέρα της, έσπευσε να του φωτογραφίσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

Χαϊδάρι: Τι λέει η 16χρονη για την απόπειρα αρπαγής

«Ήταν άρρωστη η φίλη μου και ήθελε να της πάω ένα φάρμακο, μένουμε πολύ κοντά. Βγήκα με τις παντόφλες να πάω να της το δώσω, συναντηθήκαμε στ αμισά και της το έδωσα. Όπως πήγαινα να φύγω, τον είδα και μου επιτέθηκε, με άρπαξε» ανέφερε.

«Προσπαθούσε να με πάει στο αυτοκίνητ΄του. Μού τράβηξε πρώτα το κεφάλι, και μετά τα σκουλαρήκια έπεσαν. Δεν ξέρω πώς, δεν καταλάβαινα τι γινόταν εκείνη την ώρα» διευκρίνισε.

«Τον κλώτσησα δύο φορές και με άφησε να φύγω. Μου είπε να σταματήσω να φωνάζω, γιατί θα με μαχαιρώσει. Ακούω τον γείτονα να φωνάζει, τι συνέβη και πάω εκεί και την ίδια στιγμή που μπαίνω στο σπίτι του γείτονα, έρχεται η μαμά μου και έγραψε τις πινακίδες. Δεν τον είχα δει ποτέ, πρώτη φορά τον είδα» τόνισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA