Ατύχημα φέρεται να σημειώθηκε στο Χαλάνδρι, στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισίας, στη συμβολή με την οδό Παπανικολή, όπου ένας πεζός φέρεται να τραυματίστηκε αφού έπεσε σε ημιτελή έργα, γεγονός που διέψευσε ο ομώνυμος Δήμος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, που επικαλείται σχετική καταγγελία, το έργο στο Χαλάνδρι ήταν ημιτελές επί 15 ημέρες με τις ίδιες αναφορές να κάνουν λόγο για τραυματισμό πεζού, γεγονός που δεν επιβεβαιώνει ο Δήμος.
Συγκεκριμένα, στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε η αντιδήμαρχος Χαλανδρίου, Έλενα Χριστούλη, αναφέροντας: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα, το μόνο θέμα είναι αυτό της παραβίασης των ορίων. Δηλαδή, υπάρχει ένα αντιπλημμυρικό έργο που γίνεται».
«Η τρύπα θα κλείσει τη Δευτέρα, το χρονοδιάγραμμά μας είναι μέχρι 20 Σεπτεμβρίου. Δεν ισχύει, ούτε έχουμε κάποια καταγγελία από την αστυνομία ότι έχει τραυματιστεί πολίτης, ενώ δεν μπορεί να μπει κάπως στα έργα» εξήγησε η κυρία Χριστούλη.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.