Μενού
emfyli via endooikogeneiaki viasmos
Έμφυλη βία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία 15χρονη Αγγλίδα κατήγγειλε 16χρονο Ιταλό για βιασμό στη Χάλκη, στην περιοχή «Πόνταμος». Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» ο ανήλικος αναχώρησε ήδη για την Ιταλία.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η έρευνα των αστυνομικών. Η καταγγελλόμενη πράξη φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ οι Αρχές ενημερώθηκαν από μία γιατρό του νησιού.

Αμέσως μετέβησαν στο ιατρείο και εκεί βρήκαν μια 15χρονη υπήκοο Αγγλίας και την 55χρονη μητέρα της. Με την συνδρομή της γιατρού, καθώς δεν υπάρχει παιδοψυχολόγος στο νησί, οι αστυνομικοί εξέτασαν την ανήλικη και εντόπισαν μέσω αναζητήσεων στα social media, αλλά και από καταθέσεις, τον δράστη.

Στο κορίτσι είδε η φωτογραφία του που είχε αναρτηθεί από τον ίδιο στα social media, και εκείνη τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 16χρονος είχε αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς με την οικογένεια του από την Χάλκη με προορισμό την Κάμειρο Σκάλα και στη συνέχεια μετέβη στην Ιταλία με πτήση από το αεροδρόμιο Ρόδου.

Η εισαγγελέας υπηρεσίας ενημερώθηκε για την υπόθεση, ενώ προανάκριση διενεργείται από τον  ΑΣ Χάλκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA