Μία 77χρονη γυναίκα από τη Βόρεια Μακεδονία, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Μεταμόρφωση» στον Νέο Μαρμαρά, Χαλκιδικής.
Η γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Διαβατών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Μήπως υποτιμάμε το Ιράν; Ποια η στρατιωτική του δύναμη - Η σύγκριση με Ισραήλ
- Άγριο ξέσπασμα Γλυκερίας για πλάνα από την επιστροφή στην Ελλάδα: «Πάτε καλά ρε; Κινδυνεύω»
Η μεγαλύτερη παραβίαση δεδομένων στην ιστορία: Διέρρευσαν 16 δισ. κωδικοί Facebook, Apple και Google
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.