Δύο διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Νικήτη και την Ποτίδαια της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του «κινήματος της πετσέτας» που αφορά στον σεβασμό των συμβάσεων παραχώρησης χώρων στις παραλίες.
Όσοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις, φώναξαν συνθήματα και εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε αυθαιρεσίες που γίνονται από την πλευρά των beach bar. Υπογράμμισαν παράλληλα την ανάγκη διατήρησης του ελεύθερου χώρου στον αιγιαλό.
«Ο τουρισμός είναι κάτι περισσότερο απ΄ ότι πρέπει. Κόσμος πολύς, κοσμοσυρροή στη θάλασσα, στις εθνικές, τα πάρκινγκ, τους πεζόδρομους, σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς τους δύο μήνες θέλουμε να δουλέψουμε. Αν κάποιοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν καλώς, αλλά έχει όρους και γι αυτούς. Ένα κίνημα σαν αυτό της πετσέτας, με την πετσέτα στην παραλία, δεν νομίζω πως συνάδει με μια τουριστική περιοχή, που περιμένουμε από τον τουρισμό να ζήσουμε» είπε ιδιοκτήτης beach bar στη Χαλκιδική.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.