Μενού
Έξωση στη Χαλκιδική
Έξωση στη Χαλκιδική στον Θεόφιλο Τζοχουνίδη | xalkidikipolitiki.gr
  • Α-
  • Α+

Νέα έξωση στον 81χρονο Θεόφιλο Τζοχουνίδη από τη Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα τα Νέα Φλογητά, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας και κοιμόταν στη βεράντα του σπιτιού του, πραγματοποίησαν οι Αρχές, σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.gr.

Όπως αναφέρεται, για την έξωση του 81χρονου στη Χαλκιδική πήγε στο σημείο μεταφορική εταιρεία για να πάρει τα πράγματά του, ενώ παρούσες ήταν αστυνομικές δυνάμεις και δικαστικός επιμελητής.

Η επιχείρηση της έξωσης στη Χαλκιδική έγινε με τη συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ τα προσωπικά αντικείμενα του ηλικιωμένου άνδρα, που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, στοιβάχτηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι.

Μπροστά σ' αυτές τις εικόνες, οι γείτονές του αντέδρασαν για τον τρόπο με τον οποίο ένας 81χρονος εκδιώκεται από την οικία του, πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιο.

Χαλκιδική: Τι είπε ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης

Ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης, βλέποντας τα πράγματά του να μετακινούνται από τη μεταφορική εταιρεία, δήλωσε πως «δεν έχω πού να πάω και πού να μείνω. Θα περιμένω εδώ έξω».

Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, η οικογένειά του 82χρονου δίνει μάχη να αναστρέψει την απόφαση πλειστηριασμού που οδήγησε το σπίτι του στα χέρια νέου ιδιοκτήτη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA