Μενού
dimotikos-upallilos
Ο δημοτικός υπάλληλος Νίκος Ουζούνης | @ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Άγρια επίθεση κατά τη διάρκεια της καταρρακτώδους βροχής που σάρωσε τα Νέα Μουδανιά, δέχτηκε δημοτικός υπάλληλος στη Χαλκιδική. Ο υπάλληλος Νίκος Ουζούνης είπε πως επέβλεπε τα αντλιοστάσια όταν του επιτέθηκαν καταστηματάρχες με φτυάρι. 

«Ήταν γύρω στις 11, ένα πρωτοφανές φαινόμενο χαλαζόπτωσης και μετά νεροποντής. Τρέχουμε από το ένα αντλιοστάσιο στο άλλο, έπρεπε τα πάντα να δουλεύουν. Ήμασταν όλοι επί ποδός. Τα νερά άρχιζαν να φεύγουν και ενώ πηγαίνω από το ένα αντλιοστάσιο στο άλλο με αναγνώρισαν καταστηματάρχες και αρχίζουν βρισιές και φωνές», είπε ο Νίκος Ουζούνης στον ΑΝΤ1. 

«Τους απάντησα "μην λέτε ανοησίες, δουλεύει εδώ και 20 λεπτά, όλες οι αντλίες τρέχουν νερό". Τότε με απειλεί "μη σου δώσω μία με το φτυάρι να σε σακατέψω», συνέχισε.

Το φτυάρι το είχε ο άνδρας για να καθαρίσει ένα φρεάτιο και «ξαφνικά με χτυπάει στο κεφάλι, βάζω τα χέρια μου και γλυτώνω τα χειρότερα. Παλεύω να σωθώ, με ρίχνουν κάτω και έρχονται ακόμα δύο και με κλωτσάνε, με χτυπάνε μέσα στα νερά και νιώθω να πνίγομαι», είπε ο κ. Ουζούνης. 

«Το τραγικό είναι πως μετά το συμβάν, σε 15 λεπτά, είχαν στραγγίξει τα πάντα», υποστήριξε ο δημοτικός υπάλληλος. Στον ΑΝΤ1 προβλήθηκε και βίντεο από την επίθεση στον Νίκο Ουζούνη.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρράς είπε πως «είναι μια περιοχή πολύπαθη τα Νέα Μουδανιά, πλημμυρίζει εδώ και 100 χρόνια, από την ίδρυσή της. Ήμασταν επί ποδός από την αρχή. Κάναμε αντιπλημμυρικό για την περιοχή, ήμασταν όλοι εκεί και μας έδειραν κιόλας». 

«Εδώ και ένα χρόνο που λειτουργεί το αντιπλημμυρικό έχουν αποφευχθεί πλημμύρες», συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA