Αστυνομικοί στην Κρήτη, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια περίεργη καταγγελία, όταν πληροφορήθηκαν ότι ένας 53χρονος μεταμφιεζόταν και έκλεβε σε εκκλησίες.
Συγκεκριμένα, ο 53χρονος άνδρας, δραστηριοποιούνταν στα Χανιά. Σύμφωνα με το Action24, ντυνόταν αστυνομικός ή ιερέας και φέρεται να αφαιρούσε αντικείμενα από εκκλησίες της ευρύτερης περιοχής του Πλατανιά.
Μετά από έρευνα στο σπίτι του, εντοπίστηκαν αστυνομικές στολές και εκκλησιαστικά σύμβολα.
Αναμένεται να διενεργηθεί προανάκριση για το συμβάν.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.