Μενού
Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά
Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε δύο συλλήψεις έχουν προχωρήσει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά σχετικά με την επίθεση με δυναμίτη που σημειώθηκε στη Νέα Χώρα στο σπίτι αστυνομικού, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στα Χανιά συνελήφθησαν ένας 57χρονος και ένας 55χρονος, με τον πρώτο να υποδεικνύει τον δεύτερο ως το άτομο που τοποθέτησε τον δυναμίτη στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας.

Μάλιστα, από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης διαπιστώθηκε πως τρία άτομα «παρακολουθούσαν» την πολυκατοικία του αστυνομικού στα Χανιά, με έναν από αυτούς να αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο, να τοποθετεί και να πυροδοτεί τον δυναμίτη στο αυτοκίνητο,\

Χανιά: Το χρονικό των προσαγωγών

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης στα Χανιά, ενώ χθες οι Υπηρεσίες Ασφάλειας της Αστυνομίας έλαβαν ενημέρωση από κάτοικο της περιοχής, ότι εντόπισε αυτοκίνητο να κυκλοφορεί με τις πινακίδες, που είχαν κλαπεί από το δικό της.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και προσήγαγαν τους επιβαίνοντες, προκειμένου να υπάρχει ή όχι ταύτιση του αυτοκινήτου, με αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Από την έκρηξη καταστράφηκε το όχημα, ενώ  σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στη μία από τις δύο μηχανές που ήταν σταθμευμένες στο ίδιο σημείο. Η δύναμη της έκρηξης ήταν τέτοια, που έσπασαν και τα τζάμια στην είσοδο της κατοικίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA