Εικόνες ντροπής καταγράφηκαν το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο μπάσκετ του Κλαδισού στα Χανιά, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο παιδικός αγώνας πρωταθλήματος μπάσκετ, καθώς το γήπεδο έμπαζε νερά λόγω της βροχής, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η διακοπή του.
Όπως κάνει γνωστό μέσω ανάρτησής της στο Facebook η ομάδα Chania Β.C, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη 2.21 λεπτά πριν την λήξη του 3ου δεκαλέπτου και ενώ ο ΟΑΧ προηγείτο 32-39 ξαφνικά έπιασε βροχή εντός και εκτός του γηπέδου.
Διαβάστε ακόμη: Την αποκαλούν «αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης» και αγναντεύει το Αιγαίο
Στην ανάρτηση αναφέρεται αναλυτικά:
«ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΙΣΟ!
ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΙΑ B.C.- OAX ΛΟΓΩ…ΒΡΟΧΗΣ!
Και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη 2.21 λεπτά πριν την λήξη του 3ου δεκαλέπτου και ενώ ο ΟΑΧ προηγείτο 32-39 ξαφνικά έπιασε βροχή εντός και εκτός του γηπέδου!
Δυστυχώς ενώ το πρόβλημα είναι εδώ και χρόνια γνωστό σε όλους, μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί λύση. Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε δεν τιμούν κανένα μας εδώ στα Χανιά! Κατά τ’άλλα καμαρώνουμε ότι έχουμε το 2ο καλύτερο γήπεδο της Κρήτης (μετά το 2 αοράκια στο Ηράκλειο).
Και βέβαια οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα λόγω ακαταλληλότητας και επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου…Τα λόγια είναι περιττά…».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.