Ένα παρά λίγο μοιραίο τροχαίο στα Χανιά κατέγραψε κάμερα ασφαλείας επί του δρόμου, κατά το οποίο πεζός, προσπαθώντας να διασχίσει την οδό, παρασύρθηκε βίαια και εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο από διερχόμενο ΙΧ.
Στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται η διάβαση πεζών του δρόμου στην περιοχή του Πλατανιά, πριν μπει στο πλάνο το ΙΧ, που παρέσερνε τον πεζό με το καπό του, προτού φρενάρει και τον πετάξει στο οδόστρωμα, μεταδίδει το Action 24.
Την επόμενη στιγμή ο οδηγός σταματά, βγαίνει από το όχημα και τρέχει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο τραυματίας, που έχει μείνει ακίνητος στο έδαφος. Τελικά το ΕΚΑΝ έσπευσε στο σημείο, μεταφέροντας τον πεζό στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με ορθοπεδικά τραύματα.
- Κρυφτό με τον θάνατο: Οι ηγέτες που ήταν βαριά άρρωστοι και δεν το αποκάλυψαν ποτέ
- Ελευσίνα: «Η κόρη έκλαιγε και προσπαθούσε να την βοηθήσει» – Η μαρτυρία που φωτίζει το τραγικό δυστύχημα
- Καρυστιανού: «Προσπαθούμε να γυρίσουμε ξανά τον ήλιο να φωτίσει τη χώρα» - Τι είπε για τους αιώνιους φοιτητές
- Ιωάννα Τούνη: «Μου αξίζει να πάω μια φορά ταξίδι στη ζωή μου χωρίς να πληρώνω εγώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.