Ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στα Χανιά οι έρευνες για το 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή Φρέ Αποκορώνου στις 7 Δεκεμβρίου 2025.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, εθελοντές του Ομίλου Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού με drones, εκπαιδευμένα σκυλιά, υποβρύχιες και θερμικές κάμερες σε συνεργασία με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης, άνδρες της Ασφάλειας Χανίων του ΑΤ Αποκορώνου και της Πυροσβεστικής και πολλοί εθελοντές προσπαθούν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την εξαφάνιση που σήμερα κλείνει 37 ημέρες.
Ο 33χρονος γιατρός είχε εξαφανιστεί στο παρελθόν άλλες δύο φορές. Στις 7 Δεκεμβρίου επικοινώνησε με τον πατέρα του, τού είπε πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά και του ζήτησε να έρθει από τη Θεσσαλονίκη για να μιλήσουν.
Ο Γιώργος Τσικόπουλος πήρε το πρώτο αεροπλάνο αφού πριν συμβούλευσε το γιο του να κάνει μια βόλτα μέχρι τα Χανιά ή το Ρέθυμνο. Ο 33χρονος φαίνεται ότι ακολούθησε αυτή την κατεύθυνση και βρέθηκε με το αυτοκίνητο του στο Φρέ Αποκορώνου. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.