Τραγικό θάνατο είχε σήμερα το μεσημέρι ένας 62χρονος στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο Ελαφονήσι, πιθανότητα λόγω των μετεωρολογικών συνθηκών καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Όπως αναφέρει σχετικά το zarpanews.gr, πρόκειται για έναν 62χρονο από τα Χανιά, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρέθηκε νεκρός από ανατροπή οχήματος, πιθανότατα λόγω των θυελλωδών ανέμων.
Στο σημείο βρίσκονται η Αστυνομία και το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Ο χαλαρός Βορίδης, το τρελό σενάριο για το κόμμα Τσίπρα και οι νέοι διάλογοι-φωτιά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Άρης Πορτοσάλτε για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο πρωθυπουργός πράγματι απέτυχε»
- Το Netflix δεν άφησε ασχολίαστη την παρουσία της Αλεξίου στον ΛΕΞ: «Χάρις, όρμα τους»
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.