Μενού
Νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο
Στιγμιότυπο από νοσοκομείο της Αττικής | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η Ειρήνη Μπαρουλάκη, η γηραιότερη γυναίκα που παίρνει εξιτήριο μετά από χειρουργική επέμβαση και καταγόταν από το Παϊδοχώρι, στα Χανιά, έφυγε από τη ζωή όπως ανακοίνωσε σχετικά ο δήμος Αποκορώνου.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο δήμος Αποκορώνου στα Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό της, εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ειρήνης Μπαρκουλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 118 ετών.

«Με σεβασμό αποχαιρετούμε τον γηραιότερο άνθρωπο της χώρας μας, την Ειρήνη Μπαρουλάκη, η οποία έφυγε από την επίγεια ζωή σε ηλικία 119 χρόνων» σημειώνει στη σχετική του ανακοίνωση ο δήμος.

Χανιά: Η ανακοίνωση του δήμου για την Ειρήνη Μπαρουλάκη

«Με σεβασμό αποχαιρετούμε τον γηραιότερο άνθρωπο της χώρας μας, την Ειρήνη Μπαρουλάκη, η οποία έφυγε από την επίγεια ζωή σε ηλικία 119 χρόνων. Η αποθανούσα γεννήθηκε ,δημιούργησε οικογένεια και έζησε καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής της στον Δήμο μας, στο Παϊδοχώρι Αποκορώνου.

Ο τρόπος ζωής της και οι αρετές της αποτελούν πρότυπα για μας και παράδειγμα προς μίμηση.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους της και είθε να είναι ελαφρύ το χώμα της Αποκορωνιώτικης γης που θα την υποδεχτεί.

Αιωνία η μνήμη της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA