Μενού
φαραγγι σαμαρια
Το φαράγγι της Σαμαριάς | shutterstock
  • Α-
  • Α+

Λίγες ώρες αφού άνοιξε ξανά, και μάλιστα επιτρέποντας αυξημένο αριθμό επισκεπτών, το Φαράγγι της Σαμαριάς κλείνει και πάλι αύριο, Πέμπτη (17/10), λόγω φόβων από την επικείμενη κακοκαιρία.

Όπως ενημερώνει η ΕΡΤ, ο Εθνικός Δρυμός γύρω από το φαράγγι θα παραμείνει κλειστός και από αμφότερες εισόδους αύριο, ενημέρωσε σχετικά ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Κατά την ανακοίνωση, ο ΟΦΥΠΕΚΑ, έχοντας κατά νου την επικαιροποιημένη πρόγνωση της ΕΜΥ για εκδήλωση βροχοπτώσεων στον Εθνικό Δρυμό και την ευρύτερη περιοχή, αποφάσισε το κλείσιμό της.  

Αυτό γίνεται φυσικά με γνώμονα την ασφάλεια για τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους αλλά και το φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, όπως αναφέρεται.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...