Μενού
sxoleio.jpg
Είσοδος σχολείου. | ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Εκτός ελέγχου έχει βγει η κατάσταση στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων με απανωτούς βανδαλισμούς, ενώ πρόσφατα 15χρονος μαθητής εμφανίστηκε στο σχολείο, έσπασε τις τζαμαρίες και τρομοκράτησε τους συμμαθητές του.

Όπως αναφέρει το flashnnews, σήμερα το πρωί (7/12) και ενώ τα παιδιά έκαναν κατάληψη, φοβούμενα να συνεχίσουν το μάθημα λόγω της κατάστασης, εμφανίστηκε 15χρονος μαθητής (δράστης του προ ημερών συμβάντος) ο οποίος έσπρωχνε άλλους μαθητές και καθηγητές του σχολείου, ενώ έσπασε με τη γροθιά του και τζαμαρία παραθύρου.

Χαοτική κατάσταση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος τραυματίστηκε στο χέρι μετά τη γροθιά στην τζαμαρία του παράθυρου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι μαθητές εξηγούν τους λόγους της κατάληψης στους καθηγητές, οι οποίοι θεωρούν πως δεν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας, ενώ κλήθηκε η αστυνομία για να «σπάσει» την κινητοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και έτσι κάποια παιδιά δεν επέστρεψαν στις τάξεις τους και προτίμησαν να φύγουν.

Η κατάσταση στο σχολείο περιγράφεται ως «χαοτική», χωρίς να έχει βρεθεί λύση για αποφευχθούν τα βίαια ξεσπάσματα, κυρίως από συγκεκριμένο μαθητή, και να επιστρέψει το σχολείο στην κανονική του λειτουργία. 

Υπενθυμίζεται ότι προχτές βρέθηκαν στον Εισαγγελέα ανηλίκων γονείς και εκπαιδευτικοί μετά το περιστατικό βίας σε σχολείο με ζητούμενο την ασφάλεια των παιδιών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA