Βροχές και τοπικές καταιγίδες εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 6/12 στην Αθήνα όπου τοπικά έχουν σημειωθεί σημαντικά ύψη βροχής.
Σύμφωνα με τις καταγραφές στο δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το μεγαλύτερο ύψος βροχής στην Αττική έως τις 09:00 της Παρασκευής 6/12 έχει σημειωθεί στο μετεωρολογικό σταθμό στου Παπάγου με 70 mm.
Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζονται τα αθροιστικά ύψη βροχής που έχουν καταγραφεί στο δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής έως τις 09:00 της Παρασκευής 06/12.

- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.