Στο «Παίδων» διακομίστηκε, σήμερα, άμεσα μετά τον σοβαρό τραυματισμό της η 14χρονη στους Αγίους Αναργύρους, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να αναφέρουν πως πρέπει να χειρουργηθεί λόγω των τραυμάτων της.
Η 14χρονη χειρουργείται, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ φέρει εξωτερικό επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι, απόρροια του τραυματισμού της αφού έπεσαν σοβάδες στο κεφάλι της, όσο περίμενε σε στάση λεωφορείου με τη μητέρα της.
Πώς τραυματίστηκε η 14χρονη στους Αγίους Αναργύρους
Την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ προκάλεσε ένα συμβάν που σημειώθηκε νωρίτερα, σήμερα στους Αγίους Αναργύρους, όταν σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι ενόις 14χρονου κοριτσιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Το κορίτσι στους Αγίους Αναργύρους περίμενε σε στάση λεωφορείου όταν έπεσαν σοβάδες –από μπαλκόνι πολυκατοικίας– στο κεφάλι του, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως τραυματίστηκε σοβαρά.
Συγκεκριμένα, το συμβάν στους Αγίους Αναργύρους έγινε επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8, όταν έπεσε σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτιρίου σε στάση λεωφορείου.
Το κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.