Μενού
proastiakos-treno
Προαστιακός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ανακοίνωση σχετικά με το νέο συμβάν που σημειώθηκε με τον προαστιακό στη Λάρισα, όπου κόλλησαν τα φρένα σε συρμό και βαγόνι γέμισε καπνό, εξέδωσε η Hellenic Train, τονίζοντας ότι «δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό».

«Λόγω τεχνικού προβλήματος πέδης, υπήρξε εμφάνισης μικρής ποσότητας καπνού στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λάρισα (1597). Ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία», αναφέρει η εταιρεία.

Παράλληλα, σημειώνει: «Στην συνέχεια η αμαξοστοιχία απομακρύνθηκε με χρήση εφεδρικού συρμού. Για λόγους ομαλοποίησης κυκλοφορίας, η αμαξοστοιχία 1598 επίσης υποκαταστάθηκε από λεωφορείο. Η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε πλήρως σε δύο ώρες».

«Η Hellenic Train δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό και ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση των επιβατών», υπογραμμίζεται καταληκτικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA