Λόγω έκτακτων τεχνικών εργασιών στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη – Σέρρες, η Hellenic Train ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή συγκεκριμένων δρομολογίων από το Σάββατο 02/08) και τη Δευτέρα (04/08).
Τα επηρεαζόμενα δρομολόγια θα εκτελούνται με λεωφορεία χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.
Η ανακοίνωση της Hellenic Train:
«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι από το Σάββατο 2 Αυγούστου έως και την Δευτέρα 4 Αυγούστου, διακόπτονται προσωρινά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Θεσσαλονίκη, λόγω έκτακτων τεχνικών εργασιών, που εκτελεί ο Διαχειριστής Υποδομής Ο.Σ.Ε.
Ειδικότερα, το Σάββατο 2 Αυγούστου και την Κυριακή 3 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1634,1635 και την Δευτέρα 4 Αυγούστου δεν θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 3632 και 3633.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τα δρομολόγια των παραπάνω αμαξοστοιχιών θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Νέα Φιλαδέλφεια Τούμπας, Γαλλικός, Πεδινό, Μεταλλικό, Χέρσος, Δοϊράνη, Στρυμώνας και Σκοτούσσα.
Η Hellenic Train και το προσωπικό της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιορίσουν την ταλαιπωρία και ευχαριστούν το επιβατικό κοινό για την κατανόηση.»
- «Ξέφυγαν οι Έλληνες»: To οργισμένo δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας για τους Patriot στην Κάρπαθο
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
- Η άγνωστη «θειούλα» που βγήκε φωτογραφία με όλους τους σταρ του Χόλιγουντ, και μιλάμε κυριολεκτικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.