Μία χελώνα καρέτα - καρέτα βγήκε στην αμμουδιά για να γεννήσει μπροστά από το ξενοδοχείο «Πόρτο Πλατανιάς» στα Χανιά για να γεννήσει τα αυγά της, με το γεγονός να καταγράφεται σε βίντεο από παρευρισκόμενους.
Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, παρά το ότι υπήρχε φως και κάποιοι λιγοστοί άνθρωποι στην παραλία, αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τη χελώνα, η οποία ξεκίνησε να σκάβει στην άμμο και στη συνέχεια γέννησε τα αβγά στο σημείο που φαίνεται στο βίντεο.
Κάποιοι τοποθέτησαν πρόχειρα πέτρες γύρω από το σημείο, αλλά αναμενόταν να τοποθετηθεί κανονική περίφραξη, ώστε να είναι ασφαλή τα αυγά. Το γεγονός ότι η χελώνα γέννησε τα αυγά της στο συγκεκριμένο σημείο, σημαίνει ότι κι η ίδια κάποτε είχε γεννηθεί στην παραλία αυτή.
- Από τον Βώσακο του 2007 στη σημερινή τραγωδία: Η ημέρα που η Κρήτη έχασε ξανά πυροσβέστες
- Το Ρεμπελιό των Ποπολάρων – Η λαϊκή εξέγερση εναντίον των αρχόντων στη Ζάκυνθο
- Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης γίνεται «Νταντά»: Το προφίλ και το πλάνο για τη νέα σειρά
- Ρέθυμνο: Ανεξέλεγκτη η φωτιά τη νύχτα - Ανυπολόγιστες καταστροφές και εκκενώσεις περιοχών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.