Η κακοκαιρία Alexandros «δείχνει τα δόντια της» με τα πρώτα χιόνια να πέφτουν στη δυτική Μακεδονία και τις στέγες των σπιτιών να ασπρίζουν σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα, καθώς και σε ορεινά χωριά.
Όπως αναφέρει το kozamimedia.gr η σφοδρή χιονόπτωση στο κέντρο της Κοζάνης κάλυψε τα πάντα.
Η χιονόπτωση ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και συνεχίστηκε και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, δημιουργώντας ένα υπέροχο τοπίο, χωρίς ευτυχώς να παρουσιαστούν ιδιαίτερα προβλήματα.
Το μεγαλύτερο ύψος χιονιού σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν στην ορεινή Βλάστη, όπου έφθασε τα 10 εκ., ενώ όλο το διάστημα της χιονόπτωσης εκχιονιστικά μηχανήματα των δήμων Κοζάνης και Εορδαίας, αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ήταν στους δρόμους και κράτησαν ανοιχτό το οδόστρωμα.
Τις ίδιες ώρες χιόνιζε και στα πολύ ορεινά των Γρεβενών, με το ύψος του χιονιού να φθάνει στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, μόλις τα 10 εκ. .
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.