Μενού
dikastirio
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερη, με αναστολή, αφέθηκε η σύζυγος του ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Μυτιλήνη, η οποία τον περιέλουσε με βενζίνη και άναψε φωτιά, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα.

Το δικαστήριο έκρινε την 48χρονη κατηγορούμενη ένοχη για την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης βλάβης και την καταδίκασε σε πέντε χρόνια με αναστολή, με αποτέλεσμα να γυναίκα να αποφυλακιστεί.

Όπως μεταφέρει το aeolos.tv, της αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά και αναγνωρίστηκε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, αλλά ήθελε να εκφοβίσει τον 57χρονο σύζυγός της, ο οποίος είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντί της.

Ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο τοπικό μέσο επεσήμανε πως μετά από δύο απώλειες συγγενών της, η θύτης είχε «πέσει σε κατάθλιψη» και «έμπλεξε με το ποτό».

Ο σύζυγός της αντιδρούσε βίαια στον εθισμό της, είπε ο ίδιος, και η γυναίκα δεχόταν επιθέσεις, ακόμα και το πρωί πριν από το περιστατικό του 2023. 

Το διάστημα που ήταν προφυλακισμένη, όμως, κατάφερε να απεξαρτηθεί και βελτιώθηκαν οι σχέσεις των δύο συζύγων, που αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. 

«Θα μαζέψουν τα κομμάτια τους θα επαναλειτουργήσουν το εστιατόριο και όλοι μαζί» είπε ο κ. Κούγιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA