Η δύσκολη και κουραστική μάχη της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων στη Χίο τις τελευταίες μέρες, αποτυπώνεται σε μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Συγκεκριμένα, ήρθε στο φως εικόνα η οποία δείχνει πυροσβέστες να κοιμούνται για λίγα λεπτά στην άκρη του δρόμου, φορώντας ακόμα τις στολές και τις μπότες τους, μετά από ώρες μάχης με τις φλόγες.
Φωτιά στη Χίο: Στο νοσοκομείο με αφυδάτωση ο διοικητής της Πυροσβεστικής
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο Νοσοκομείο της Χίου με συμπτώματα αφυδάτωσης και εξάντλησης έχει εισαχθεί από το πρωί ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Χίου, πύραρχος Σταύρος Καπελλαρίδης.
Σημειώνεται, ότι ο κ. Καπελλαρίδης από την περασμένη Κυριακή ήταν συνεχώς στα μέτωπα της φωτιάς που έκαψε μεγάλα τμήματα δασικής και χαμηλής βλάστησης, αλλά και καλλιεργήσιμης γης.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αναζωπυρώσεις σε διάφορα σημεία της καμένης γης. Χθες σημειώθηκε σοβαρή αναζωπύρωση στον Βροντάδο, καθώς και άλλες μικρότερες στο Λιθί. Από το πρωί στο Λιθί επιχειρούν και μέσα αεροπυρόσβεσης.
- Tο κορίτσι με το μεγαλύτερο όνομα όλων των εποχών κρύβει μια τραγική ιστορία
- «15 τηλεόρασεις»: Οι εξωπραγματικές αμοιβές που έλαβε η Εθνική του '87
- Μακριά αλλά τρομερό φαγητό: Αυτό είναι το πιο αδικημένο ελληνικό νησί για διακοπές
- Σκύλος 90FM: Ποιος βρίσκεται πίσω από τον πιο καλτ ραδιοφωνικό σταθμό της επαρχίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.