Μενού
emfyli_via
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει πως έζησε στα χέρια ενός 45χρονου μία 43χρονη στον Χολαργό. Η γυναίκα κατήγγειλε για βιασμό τον άνδρα ο οποίος δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα το Σάββατο (23/3) όταν η γυναίκα, ευρισκόμενη σε μπαρ της περιοχής, ένιωσε ζαλάδα και έκανε εμετό κατόπιν κατανάλωσης αλκοόλ. Τότε ο 45χρονος προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει στο διαμέρισμά της και η γυναίκα δέχθηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα συμφώνησε και μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα, ο δράστης αρχικά εισήλθε σε αυτό, χωρίς της θέλησή της και κατόπιν τη βίασε.

Όπως κατέθεσε η 43χρονη, φώναζε και αντιδρούσε και όταν ο δράστης αποχώρησε η ίδια αποκοιμήθηκε, χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη, συνέπεια του σοκ που υπέστη.

Ο 45χρονος αναζητήθηκε στα πλαίσια του Αυτοφώρου, ωστόσο δεν συνελήφθη. Στην 43χρονη χορηγήθηκε έγργαφο για ιατροδικαστική εξέταση. 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου - Χολαργού.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA