Μενού
souvla.jpg
Mega Tv/ Glomex
  • Α-
  • Α+

Γέμισαν ασφυκτικά από νωρίς το σήμερα (25/12) μεσημέρι οι ταβέρνες των προαστίων στην Αθήνα, όπου πολλοί επέλεξαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στα καταστήματα της Πάρνηθας επικράτησε το αδιαχώρητο, όπου οι καταναλωτές παρήγγειλαν κοκορέτσια, παϊδάκια και σούβλες στα κάρβουνα.

Με καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα οι εργαζόμενοι στην εστίαση υποδέχτηκαν τους πελάτες που γέμισαν τις ταβέρνες, ενώ όπως τονίζεται στο Mega, οι περισσότεροι από τους πελάτες είχαν προνοήσει και πήραν τηλέφωνο μέχρι και πριν από ένα μήνα για να κλείσουν τραπέζι.

Ταβέρνες: Σύμμαχος ο καιρός

Ο ανοιξιάτικος καιρός εν μέσω χειμώνα βοήθησε τους εκδρομείς να επισκεφθούν την Πάρνηθα, να απολαύσουν τη βόλτα τους και να φάνε εκλεκτά εδέσματα των ημερών.

Σημαντική ήταν και η ανάσα για τους καταστηματάρχες της περιοχής. Σύμφωνα με τους ίδιους, η κίνηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, όσο ο καιρός είναι σύμμαχός τους, όπως λένε χαρακτηριστικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA