Διαρρήξεις σε σπίτια στη Νέα Ερυθραία και στην Κηφισιά σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, με τα μέλη των εγκληματικών ομάδων, διαφορετικά μεταξύ τους, να αποχωρούν από τους χώρους με λεία σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ.
Σε ό,τι αφορά την πρώτη κλοπή στη Νέα Ερυθραία, οι δράστες πήραν ράβδους χρυσού και χρυσές λίρες αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, με τους ληστές να παραβιάζουν τον βοηθητικό χώρο της μονοκατοικίας που διέμενε μία οικογένεια, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν.
Τότε, εντόπισαν τον μικρό θησαυρό, και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με την έρευνα για τη σύλληψη των δραστών στη Νέα Ερυθραία να αναλαμβάνει, πλέον, το Τμήμα Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.
Η διάρρηξη στην Κηφισιά
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέλη άλλης συμμορίας, εισέβαλαν σε μεζονέτα, στην οδό Ηούς στη Κηφισιά, ενώ ο ιδιοκτήτης και η οικογένεια του απουσίαζαν.
Οι κλέφτες, διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα του ισογείου, και ενώ ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, δεν πτοήθηκαν μπήκαν στο εσωτερικό έψαξαν όλους τους χώρους, και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εντόπισαν 90 χρυσές λίρες, συλλογή ελληνικών νομισμάτων και χρυσαφικά αξίας 600.000 ευρώ.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.