Ένας υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής (28/07) στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στη Φυλή.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός του απορριμματοφόρου είχε τελειώσει την εργασία του και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
ΧΥΤΑ Φυλής: Οι έρευνες της αστυνομίας
Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.
Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, θα εξεταστεί αν λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα ο οδηγός του απορριμματοφόρου να παρασυρθεί από το όχημα.
- Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Τα τελευταία 30 χρόνια, δεν ήταν καλά και το έκρυβαν όλοι»
- Μαζωνάκης: Κανείς από το προσωπικό του ιατρείου δεν τον συνόδευσε στο νοσοκομείο - Τον έβγαλαν με καρέκλα
- «Νύχια τυραννόσαυρου, βλεφαρίδα τέντα»: Η Λατινοπούλου ζητά την επιστροφή της ποδιάς στα σχολεία
- Πλασμαφαίρεση: Η ιατρική θεραπεία που έγινε μόδα του Χόλιγουντ - Ποιοι σταρ την έχουν κάνει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.