Τον ουρανό της Αττικής σκεπάζει η αφρικανική σκόνη, με την Αθήνα να «πνίγεται». Οι εικόνες μοιάζουν με αυτές που καταγράφηκαν νωρίτερα στην Καλαμάτα.
Ακρόπολη, Λυκαβηττός, Βουλή και άλλα μέρη διακρίνονται θολά, ενώ στις εικόνες που δημοσιεύει το Reader από διάφορες περιοχές σε κέντρο και βόρεια και ανατολικά προάστια τα πάντα έχουν γίνει πορτοκαλί ή κόκκινα.
Μπορεί το φαινόμενο μεταφοράς σκόνης να χαρίζει εντυπωσιακές εικόνες, όμως κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Παρόμοια κατάσταση βιώνουν και οι κάτοικοι σε άλλες πόλεις της χώρας.
Δείτε εικόνες από την αφρικανική σκόνη στην Αθήνα:













- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι γιατροί έψαχναν στην ΑΙ πώς θα τον επαναφέρουν – Τι αποκάλυψαν τα ψηφιακά αρχεία
- Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη: «Αυτοί πρέπει να μπουν φυλακή και να μην ξαναβγούν ποτέ»
- Αλλαγή ώρας 2026: Νωρίτερα γυρίζουμε φέτος τα ρολόγια
- Άνοιξε η ψαλίδα στην τηλεθέαση: Ποιο «Στούντιο» κερδίζει τη μάχη και οι αλλαγές που έρχονται
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.