Μενού
afrikaniki-skoni-thessaloniki
Αφρικανική σκόνη στη Θεσσαλονίκη | ΕΡΤ / Glomex
  • Α-
  • Α+

Η αφρικανική σκόνη σκεπάζει τη Θεσσαλονίκη, ενώ σε συνδυασμό με την υγρασία, την άπνοια και τις πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Σε πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ από το Επταπύργιο και προκαλούν δέος διακρίνεται η πόλη να έχει σκεπαστεί από ένα πέπλο αφρικανικής σκόνης, ενώ δεν φαίνεται ούτε η θάλασσα.

«Καλοκαιρινό κοκτέιλ» με 30άρια και αφρικανική σκόνη σήμερα

Ο καιρός σήμερα θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι παρά άνοιξη. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο υδράργυρος αναμένεται να «αγγίξει» ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές της χώρας, ενώ στην Αττική αναμένονται 26 βαθμοί Κελσίου.

Ίδιο σκηνικό αναμένεται να επικρατήσει και την Τρίτη, καθώς η θερμοκρασία παρόλο που θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά, όπου θα φτάσει τους 21 με 23 βαθμούς, θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 27 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA