Μενού
Η λίμνη της «αγάπης» στο Μέτσοβο
Η λίμνη της «αγάπης» στο Μέτσοβο | Youtube
  • Α-
  • Α+

Η χώρα μας είναι ένας τόπος γεμάτος με ρομαντικά μέρη. Από τα βαθυκόκκινα ηλιοβασιλέματα στα νησιά του Αιγαίου, μέχρι τα «χάλκινα» δάση φυλλοβόλων της Πελοποννήσου και της βόρειας Ελλάδας που φοράνε τα ζεστά τους χρώματα το φθινόπωρο, δεν μένεις ποτέ από προορισμούς για να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου.

Αν θες όμως να μεταδώσεις τα αισθήματά σου λίγο πιο... άμεσα, υπάρχει μία γωνιά στην Ήπειρο που δεν αφήνει πολύ χώρο για παρανοήσεις. Με το που το δεις, θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Λίμνη σε σχήμα καρδιάς

Αν την πλησιάσεις από το κατάλληλο σημείο θέας, αυτή η μικρή η τεχνητή λίμνη του χιονοδρομικού κέντρου Ανηλίου Μετσόβου στην Ήπειρο μοιάζει με μία τέλεια σχηματισμένη καρδιά.

Βρίσκεται δίπλα σε μία από τις πίστες της εγκατάστασης, αλλά δεν χρειάζεται να την επισκεφθείς μόνο με χιόνια για να την απολαύσεις. Το ρηχό της βάθος κάνει τα νερά της να διατηρούν τις εντυπωσιακές τους αποχρώσεις γαλάζιου, τυρκουάζ και πετρόλ όλες τις ώρες τις ημέρας, ακόμα και τον χειμώνα.

Βέβαια, αν την επιλέξετε ως χειμερινό resort, θα πέσει ταιριαστά πάνω στη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και μία επίσκεψη εκεί θα αποτελούσε σίγουρα το κατάλληλο δώρο για το άλλο σας μισό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA