Μενού
Apostolos Lytras
Ο Απόστολος Λύτρας μετά την απολογία του στην Ευελπίδων | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σε ανακοίνωσή του ο Απόστολος Λύτρας κάνει λόγο για «ανθρωποφαγία» στο πρόσωπο το δικό του και της συζύγου του όλες αυτές τις ημέρες, ενώ αναφέρει - μεταξύ άλλων - ότι έχουν ακουστεί πολλά ψέματα και τονίζει ότι δεν έστειλε sms στη σύζυγό του για να του παραδώσει τα προσωπικά του αντικείμενα. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη από τη σύζυγό μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα, αλλά και προς τη σύζυγό μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ' επέκταση στα τρία μου παιδιά.

Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες. Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω.

Ουδέποτε η σύζυγός μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά. Άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA