Ξεκάθαρη θέση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πήρε σήμερα (1/3) στον αέρα της εκπομπής της η Αναστασία Γιάμαλη, αλλάζοντας σε μπλουζάκι με στάμπα το σύνθημα «Δεν Έχω Οξυγόνο».
Στη διάρκεια της κάλυψης των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων της Παρασκευής (28/2), η παρουσιάστρια του «Εξελίξεις Τώρα» πήρε το μπλουζάκι που της έδωσε συγγενής των θυμάτων, και είπε: «Τώρα αυτό που θα κάνω δεν είναι ιδιαίτερα δημοσιογραφικό».
Στη συνέχεια φόρεσε το μπλουζάκι με το σύνθημα «Δεν Έχω Οξυγόνο», από το περιβόητο ηχητικό που έδωσε νέα διάσταση στον παράγοντα της εγκληματικής αμέλειας που σκότωσε τα θύματα του δυστυχήματος.
Γιάμαλη: «Έτσι θα κάνουμε εκπομπή»
Η παρουσιάστρια, σε μία κίνηση συμπαράστασης προς τους συγγενείς των θυμάτων, και όλων των πολιτών που απαιτούν νομική δικαίωση και απόδοση ευθυνών για το δυστύχημα στα Τέμπη, φόρεσε το ανάρπαστο πλέον σύνθημα.
«Όπως σας είπα όμως, εγώ με την καθωσπρέπει δημοσιογραφία δεν έχω καμία σχέση. Κατανοώ ότι ξεπερνάω τα δημοσιογραφικά όρια αλλά έτσι θα κάνουμε εκπομπή σήμερα», είπε η Αναστασία Γιάμαλη φορώντας το μπλουζάκι, πριν ξεκινήσει το ρεπορτάζ για τις διαδηλώσεις.
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.