Μενού
 
Καλημέρα Ελλάδα
| ANT1
  • Α-
  • Α+

Μια «απάντηση» έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα Παρασκευή (16/2) σχετικά με τα σχόλια που είχε κάνει η Μάγδα Τσέγκου για «κόντρα» μεταξύ εκείνου και της συμπαρουσιάστριας του στο Καλημέρα Ελλάδα, Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μάγδα Τσέγκου δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα ότι θεωρεί πως οι «τσακωμοί» μεταξύ Παπαδάκη και Αναστασοπούλου δεν είναι ψεύτικοι: «Η Αναστασοπούλου με τον Παπαδάκη έχουν πολύ κόντρα στον αέρα, δηλαδή ο Παπαδάκης γυρνάει, την κοιτάει με ένα βλέμμα, εμένα δεν με κοίταζε ο Αυτιάς έτσι. "Ψηλομπαίνει" ο ένας στον άλλο. Δεν είναι ωραίο για τον κόσμο αυτό, δείχνει μια ασέβεια. Δεν μ' αρέσει αυτό που βλέπω το πρωί. Νομίζω ότι τσακώνονται πραγματικά γιατί είναι δύο δυναμικοί άνθρωποι με προσωπικότητα, είναι σοβαροί επαγγελματίες».

Η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται πώς «απάντησε» στα σχόλια πηγαίνοντας «κόντρα» στη Μαρία Αναστασοπούλου την ώρα που διάβαζαν τις εφημερίδες λέγοντας: «Τώρα είμαι εγώ», και η Αναστασοπούλου λέει «σωστά, σωστά, δικό σου, δικό σου». 

Τότε ο Παπαδάκης χαμογελάει και λέει «όχι δεν το είπα σωστά. Τώρα είμαι εγώ!» και γελάνε και οι δυο τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA