Μενού
mikonos-mykonos
Μύκονος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τις αντιδράσεις Ιταλών τουριστών προκάλεσε εστιατόριο που βρίσκεται σε παραλία της Μυκόνου. Για «κλέφτες» έκαναν λόγο οι τουρίστες που το επισκέφθηκαν μετά από τα χρήματα που πλήρωσαν και τον μεγάλο λογαριασμό που έκαναν.

Συγκεκριμένα οι τουρίστες παρήγγειλαν μια μεσαία μερίδα καλαμάρι, ένα spritz και τρεις χυμούς πορτοκάλι και όπως καταγγέλλουν τα πλήρωσαν χρυσά. Ο λογαριασμός από την απόδειξη που δημοσίευσαν ανέρχεται στα 711,41 ευρώ.

Οι τουρίστες φαίνεται πως ενοχλήθηκαν και για αυτό «μπήκαν» στο TripAdvisor για να αφήσουν την κρητική τους για το κατάστημα. 

Σύμφωνα με την Independent οι τουρίστες είπαν ότι θα είχαν καλέσει την αστυνομία για τη χρέωση, αλλά δεν είχαν χρόνο καθώς χρειαζόταν να επιστρέψουν στο πλοίο τους, αν και συμβούλευσαν άλλους επισκέπτες ότι υπήρχαν πολύ φθηνότερες επιλογές στο νησί. 

Από τότε που δημοσιεύτηκε η κριτική αυτή την εβδομάδα, υπήρξαν μια σειρά από παρόμοιες αναφορές από δυσαρεστημένους πελάτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA