Μενού
Βροχή στην Αθήνα
Βροχή στην Αθήνα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το κύμα κακοκαιρίας που επισκέπτεται για ένα φθινοπωρινό «διάλειμμα» την Ελλάδα έντυσε και την Κηφισιά με χρώματα άλλων εποχών, καθώς η βροχή και τα μελαγχολικά σύννεφα κάλυψαν την Αθήνα.

Η Orange Press Agency μεταφέρει τα πλάνα από την περιοχή, που ξαφνικά, εν μέσω της αφόρητης ζέστης ντύθηκε στο γκρίζο, αν και λίγοι δεν θα καλωσόριζαν αυτό το προσωρινό καταφύγιο από τον ήλιο.

Μάλιστα η βροχή στην Κηφισιά παρουσιάστηκε ιδιαίτερα έντονη για τα εποχικά επίπεδα, ενώ πιο ήπια ήταν η βροχόπτωση στην Πεντέλη.

Απ' ό,τι φαίνεται όμως, δεν θα διαρκέσει πολύ η ανάσα δροσιάς. Μετεωρολόγοι προβλέπουν από αύριο αύξηση της θερμοκρασίας και επιστροφή στα γνωστά υψηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ το Εθνικό Αστεροσκοπείο προβλέπει πως αύριο Πέμπτη 22/8, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...