Μενού
Ερμού
Οδός Ερμού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μεταξύ των Μεσογειακών χωρών διαιωνίζονται πολλά μείζονα «debate». Η κηδεμονία του μπακλαβά, του γύρου και του ελληνικού καφέ, οι ομορφότερες παραλίες, το πιο ποιοτικό λάδι και η πιο νόστιμη κουζίνα.

Ας μην ξεχνάμε όμως και την πάλαι ποτέ αντιζηλία μεταξύ των greek lovers και των υπόλοιπων Λατίνων εραστών, για το ποια χώρα έχει τους περισσότερους «κούκλους». Προς στιγμή πάντως το θέμα θεωρείται λήξαν, αφού ένας γραφικός χάρτης που ανέβηκε στο Facebook έδειξε πως οι Ευρωπαίοι προτιμούν...Ιταλία.

Ο λογαριασμός Terrible Maps (καλά θα πάει αυτό) ανήρτησε τον συγκεκριμένο χάρτη, που υποτίθεται αποτυπώνει την επικρατούσα πεποίθηση σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα για το ποιοι άντρες είναι οι πιο σέξι.

Η χώρα με τους πιο σέξι άνδρες

Για να μην σας κουράζουμε, έχουμε μία αναβίωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τις ευρωπαϊκές καρδιές «έκαψαν» οι Ιταλοί.

Αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω, καθώς ήρθαμε δεύτεροι, μπροστά από τη Βραζιλία και την Ισπανία. Στο πλευρό μας στάθηκαν μερικοί από τους κλασικούς φιλικούς λαούς, η Ιρλανδία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, αλλά και η Ουγγαρία, η Μολδαβία και προς μεγάλη έκπληξη η... Βόρεια Μακεδονία.

Τρίτοι ήρθαν οι Βραζιλιάνοι, που «εισέβαλαν» και επικράτησαν σε τέσσερις χώρες, την Πορτογαλία, την Τσεχία, τη Λευκορωσία και το Βέλγιο. Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι ήρθαν οι Ισπανοί, που προτίμησαν μόνο η Λετονία και η Σλοβακία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA