Μενού
xrusiida-dimoulidou
Χρυσηίδα Δημουλίδου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η συγγραφέας ερωτικών μυθιστορημάτων Χρυσηίδα Δημουλίδου φαίνεται πως έχει... αδυναμία στις θεωρίες συνωμοσίας και αρκετές φορές έχει απασχολήσει με τις αναρτήσεις της στα social media αλλά και τις συνεντεύξεις της. 

Μετά τη θεωρία για τους Δίδυμους Πύργους, τους αεροψεκασμούς και πολλά άλλα, η συγγραφέας πρόσθεσε στο... βιογραφικό της και τη θεωρία της για την φονική κακοκαιρία Daniel που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στη Θεσσαλία. «Μ’ αρέσει που κάποιοι πιστεύουν πως ο Daniel, ήταν φυσικό φαινόμενo... Περαστικά σας» έγραψε η Χρυσηίδα Δημουλίδου στο Facebook. 

xrusiida

Σε επόμενη ανάρτηση υποστήριξε ότι κανείς δεν είναι ασφαλής στην Ελλάδα λόγω... εντολής, όχι από τον Θεό: «Μη τρέφετε αυταπάτες. Πουθενά δεν είστε πλέον ασφαλείς στην Ελλάδα και γενικότερα. Είναι θέμα Εντολής. Και όχι του Θεού, φυσικά...». 

xrusiida1

Ακολούθησε νέα ανάρτηση για την κακοκαιρία, στην οποία γράφει: «Α, ρε Ντάνιελ, αντί να πας να πέσεις πάνω στις βιλάρες όλων αυτών των Προδοτών χτυπάς την αγροτιά. Σε λάδωσαν κι εσένα???». 

xrusiida2

Οι αναρτήσεις για την κακοκαιρία Daniel και ιδιαίτερα αυτή που έκανε λόγο για... φτιαχτό φυσικό φαινόμενο προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media και η Δημουλίδου ειρωνεύτηκε όσους τις πάνε κόντρα γράφοντας: «Που μπορώ να εκτυπώσω, ένα μπλουζάκι που να γράφει "Ρroud to be ΨΕΚ!"????». 

xrusiida3

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Το... βιογραφικό στα social media  

Η ιστορία της Χρυσηίδας Δημουλίδου σχετικά με τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκινά από το μακρινό 2015, όταν αποφάσισε να «διδάξει» λίγη πολιτική ιστορία στους αναγνώστες της.

Σε μία από τις πρώτες της αναρτήσεις που κίνησε αντιδράσεις εξέφραζε την πεποίθηση πως η πτώση των Δίδυμων Πύργων στις ΗΠΑ δεν οφειλόταν στα αεροπλάνα. Από εκείνη τη στιγμή, όπως είχε τονίσει σε συνέντευξη, δέχθηκε άγριο bullying από χρήστες και σελίδες του Facebook, που την γελοιοποιούσαν.

 «Πολλοί σχολίαζαν το όνομά μου, χωρίς να έχουν ιδέα ποια είμαι. Και όσο περνούσαν τα χρόνια κι εγώ δεν σταματούσα τη συγγραφή και κάθε χρόνο εξέδιδα ένα νέο πολυσέλιδο βιβλίο, που γινόταν από την πρώτη εβδομάδα best seller, τόσο μεγάλωνε και ο υπόγειος, ύπουλος, ανέντιμος και, κυρίως, ανώνυμος πόλεμος που δεχόμουν. Η επιτυχία στην Ελλάδα θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα και απαγορεύεται διά ροπάλου. Επιτυχημένος και εμπορικός συγγραφέας σημαίνει αυτόματα πως δεν είναι ποιοτικός», ήταν η απάντησή της. 

Η ανάρτηση πάντως που έφερε τις πρώτες μαζικές αντιδράσεις στο προφίλ της ήταν για τους ψεκασμούς στους ουρανούς το 2016. Τότε, έγραφε «Παρατηρήσατε πως έχετε περισσότερη ενέργεια και διάθεση αν και όλα πάνε κατά διαόλου??? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ? Είναι γιατί έχουν να μας ψεκάσουν πάνω από 2 μήνες». 

Και με το που έκανε γνωστό, ισχυρίστηκε ότι την άκουσαν και... άρχισαν ξανά να ψεκάζουν. Και έδωσε... σαφή απάντηση: 

 

Έναν χρόνο μετά το...  bullying που δέχτηκε, επέστρεψε κουρασμένη και θέλησε να το μοιραστεί με το κοινό της. Συγκεκριμένα, παρακάλεσε τον Θεό μέσα από το προσωπικό της προφίλ, ώστε να... μην τις δίνει ιδέες για να ξεκουραστεί. Συγκεκριμένα, έγραψε: 

«ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΥ. Αγαπημένε μου Θεούλη μη με βάζεις εις πειρασμόν να κυλιστώ τώρα στο πάθος της συγγραφής, θέλω να ξεκουραστώ…μη μου βάζεις κι άλλες ιδέες στο μυαλό. ΦΤΑΝΕΙ!!!!”»

Οι θαυμαστές της στα σχόλια παρακάλεσαν με τη σειρά τους τον Θεό να μην… εισακούσει την παράκληση της συγγραφέως καθώς, όπως έγραφαν, περιμένουν με αγωνία τα νέα της βιβλία. Άλλοι ειρωνεύονταν, άλλοι το εννοούσαν. 

Καθώς, η Χρυσηίδα Δημουλίδου, άρχισε να χειρίζεται όλο και καλύτερα το Facebook, διαπίστωσε ότι έχει απήχηση και σε γειτονικές χώρες. Αυτό δεν την χαροποίησε ιδιαίτερα. Έσπευσε να σχολιάσει: «Μου κάνουν συνέχεια αιτήματα φιλίας οι Τούρκοι! Δεν φτάνει που θέλουν τα νησιά μας, θέλουν κι εμένα!!!»

Η συγγραφέας τα Χριστούγεννα του 2020 ανακάλυψε στα ράφια του σούπερ μάρκετ που πήγε να κάνει τα ψώνια της, τσουρεκάκια σε σχήμα φαλλού. Το έγραψε σε ανάρτηση, στον προσωπικό λογαριασμό της.

Μάλιστα όπως έγραψε τα τσουρεκάκια έχουν γεύση μαστίχας και δεν πτοήθηκε από τις πιθανές πονηρές σκέψεις αυτών που τα έφτιαξαν και αποφάσισε να τα δοκιμάσει. Όπως είπε μάλιστα: «Τα είχαν στο ράφι με τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, με γέμιση μαστίχας Χίου… Ε, να μην δοκιμάσω???».

Μάλιστα, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιά το 2023, η Χρυσηίδα Δημουλίδου τάχτηκε και υπέρ της «τιμημένης» ποδιάς που φορούσαν οι μαθητές που «έβγαζε ανθρώπους με γνώσεις, ήθος και τιμή». 

Υιοθετώντας ακροδεξιά ρητορική, η συγγραφέας διαμαρτυρήθηκε επίσης και για το γεγονός ότι στο ναυάγιο της Πύλου με «λαθρομετανάστες» κηρύχτηκε τριήμερο εθνικό πένθος. 

Και... προφανώς η Χρυσηίδα Δημουλίδου διαδηλώνει κατά των νέων ταυτοτήτων, δημοσιεύοντας μάλιστα και το κάλεσμα στον προσωπικό της λογαριασμό. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA