Μενού
hamogelo
Χαμόγελο του Παιδιού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα, ο οποίος κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος της 4χρονης κόρης του σε παιδότοπο, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να αναφέρει πως έλαβε σχετική κλήση για το συμβάν.

Η ΜΚΟ, στην ανακοίνωσή της για το φρικιαστικό, καταγγελλόμενο περιστατικό στη Λάρισα, σημειώνει πως στις «27.02.2024, και τις πρώτες πρωινές ώρες, λάβαμε ανώνυμη κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056 από πολίτη, ο οποίος μας ανέφερε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση 3 χρόνου κοριτσιού από άνδρα, πιθανόν, πατέρα του».

«Λόγω του επείγοντος και της κρισιμότητας της αναφοράς και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Οργανισμού μας με τις Αστυνομικές Αρχές πανελλαδικά, προχωρήσαμε σε τηλεφωνική σύνδεση του ατόμου που μας κάλεσε με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, η οποία επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης» συνεχίζεται στη σχετική κλήση που έλαβε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Λάρισα: Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος, δικηγόρος του 47χρονου κατηγορούμενου πατέρα στη Λάρισα, μίλησε στο Mega και παρουσίασε την υπερασπιστική γραμμή: «Είναι αληθές ότι ξέντυνε το παιδί, αλλά αυτό το οποίο δεν γνωρίζουμε είναι ότι το συγκεκριμένο παιδί έχει ηλικία 3,5 ετών, φοράει ακόμα πάνα, και για να το αλλάξει, πρέπει να το ξεντύσει. Μία συμπεριφορά τέτοια θα μπορούσε να θεωρηθεί περίεργη».

Για την κατάθεση κοριτσιού στη Λάρισα, ο κ. Αργυρόπουλος είπε: «Ανέφερε ένα περιστατικό, αλλά η θέση του πατέρα είναι ότι λόγω της έντοσης δικαστικής διαμάχης που έχει με τη μητέρα, με εκατέρωθεν κλήσεις και περιστατικά, ότι το παιδί είναι "δασκαλεμένο" και γι' αυτό ζήτησε για σωματικά υγρά τόσο στο αυτοκίνητό του όσο και στα ρούχα του, του παιδιού και στα μωρομάντηλα».

Για την κράτηση του 47χρονου στη Λάρισα: «Σ' ένα τέτοιο αδίκημα οι δικαστικές Αρχές θα είναι πιο αυστηρές απ' ό,τι πρέπει».

«Επειδή υπήρχαν βίντεο στη δικογραφία και ευτυχώς για το παιδί δεν φαινόταν κάτι ανησυχητικό, στην κατάθεση και στην ερώτηση που έγινε στο παιδί γιατί να πει ψέματα, κρατήθηκε. Αν θέλετε, θα μπορούσε η δικαιοσύνη να περιμένει την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη» είπε στο τέλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA