Ο καύσωνας είναι εδώ και έχει κάνει αισθητή την «παρουσία» του σε ολόκληρη τη χώρα. Για αυτό και οι Αθηναίοι δεν έχασαν χρόνο και όσοι μπόρεσαν πήγαν να απολαύσουν το μπάνιο τους.
Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ βρέθηκε στον Άλιμο και πέτυχε μια παρέα με ηλικιωμένες που βρίσκονταν από τις 5:30 στην παραλία αλλά το κέφι και οι επικές ατάκες… έπεφταν «βροχή».
«Είμαι ελεύθερη κοπέλα, τι να κάνω;» είπε η ηλικιωμένη στη ρεπόρτερ και οι φίλες της έσκασαν στα γέλια.
Δείτε το βίντεο
- Πού να μη νοικιάσετε στην Αθήνα: Οι 5 απλησίαστες περιοχές για φοιτητές - Tο κόλπο για φθηνό σπίτι
- Ντίμης Μαυρόπουλος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που σκοτώθηκε στην Κύπρο - Το χρονικό της τραγωδίας στο Κάβο Γκρέκο
- Τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου όπου οι γάτες είναι παντού - Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί
- Ο Ιταλός παλαιστής που εκτοξεύει πίτσες έχει ένα μυστικό όπλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.